Image Alt
Events

Vrijdag 23 augustus 2019

Ekopak Business Trophy

Vrijdag 23 augustus: de dag waarop sport het netwerk en het team van u en uw bedrijf versterkt. De Ekopak Business Trophy is een behoorlijk uniek evenement waarin u eerst op de mountainbike aan teambuilding doet samen met drie van uw sportiefste collega’s, om daarna gezellig na te kaarten en te netwerken tijdens een walking diner op een warme setting.

Het sportieve element begint nadat we u ontvangen hebben in een sfeervolle locatie. U ontvangt een startpakket voor uw team van vier, waarmee u tussen 15u en 16u aan zal mogen schuiven op het indrukwekkende Mountainbike van Vlaanderen-startpodium vlakbij de iconische Hotondmolen. Jullie krijgen nadien 35 kilometer voor de wielen: hetzelfde parcours als de vrijdagetappe van onze driedaagse wedstrijd.

Het parcours in een notendop? 35 kilometer, waarvan een tiental wordt gechronometreerd, verdeeld over drie gechronometreerde specials met daartussen in verbindingsstroken die u aan eigen tempo afwerkt. U mag proeven van alle ingrediënten van onze Mountainbike van Vlaanderen: een pittoresk dorpje, golvende velden, lange bospassages met enkele technische meesterwerkjes en flink wat hoogtemeters, en een strook met ‘s werelds bekendste kasseien. Meer over het parcours leest u hier.

Het winnende team van de Ekopak Business Trophy mag na afloop ons huldigingspodium op om er een aantrekkelijke award in ontvangst te nemen, maar het competitieve aspect is van ondergeschikt belang. Het gaat tijdens het fietsen vooral om het element teambuilding: de doorslaggevende tijd voor de uitslag is die van de traagste deelnemer van uw kwartet. Het komt er dus net als in uw bedrijf op aan om de zwakste schakel vooruit te stuwen!

Nadat u en uw collega’s na een laatste rondje in de Hotond Arena over de streep zijn gebold en van een verkwikkende douche hebben genoten, begint deel 2 van de dag: samen met alle andere deelnemende ploegen mag u aanschuiven voor een verzorgd walking diner in het Hotond Sporthotel op het hoogste punt van Oost-Vlaanderen.

 

STARTTIJDEN TEAMS:

  • 15:00 Ekopak 4
  • 15:05 Thompson 3
  • 15:10 +GF+
  • 15:15 Ekopak 3
  • 15:20 Thompson 1
  • 15:25 Moufflussport
  • 15:30 Vink
  • 15:35 Ekopak 1
  • 15:40 Thompson 2
  • 15:45 Ekopak 2

Download hier de Ekopak Business Trophy briefing

 

PROFIEL EKOPAK BUSINESS TROPHY

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Locatie: Vlaamse Ardennen
Datum: Vrijdag 23 augustus 2019
Start: 15u-16u (starten om de minuut )
Afstand: 33 km
Hm: 730 hm
Regels: De som van de tijden van de traagste renner van uw ploeg in elk van de drie gechronometreerde specials bepaalt de uitslag. Er wordt gestart in ploegen van vier.
Adres: Hotond Sporthotel, Zandstraat 4, 9690 Kluisbergen